YHTEYSTIEDOT

Kristiina Pihlaja

CEO & Senior HR Consultant

kristiina.pihlaja@careerjoy.fi

040 7473 707

Monipuolinen kokemus koko työsuhteen elinkaaresta: rekrytoinneista, kehittämisestä, valmentamisesta, johtamisesta ja myös sopeuttamistilanteista. Kristiina on asiakaskeskeinen, myyntihenkinen henkilöstöhallinnon moniottelija, joka kuuntelee, kysyy, kyseenalaistaa ja kannustaa. Hänellä on myös pitkä esimiestausta ja hän on johtanut menestyksekkäästi asiantuntija- ja myyntitiimejä. Työskentelytavaltaan hän on yhteistyökykyinen, joustava, tavoitteellinen ja näkee kokonaisuuden tuoman lisäarvon. Hän on innostunut ja innostava ammattilainen, joka saa muut mukaan muutokseen ja tekemään tulosta omalla esimerkillään ja kyvyllään kannustaa muita ylittämään itsensä. Kristiinan motto työelämässä on ”kivaa pitää olla, mutta rahaa pitää tulla”.

Annika Jurvanen

Senior HR Consultant

annika.jurvanen@careerjoy.fi

0400 915 808

Innovatiivinen ja tulosorientoitunut HR -ammattilainen, joka hallitsee koko työsuhteen elinkaaren aina head huntingista työsuhteen päättymiseen. Kuitenkin parhaimmillaan silloin, kun rakennetaan uutta strategiaa, ratkotaan haasteita tai analysoidaan kokonaisuuksia. Annika uskoo agile -tyyppisiin HR-malleihin ja osaan luoda lisäarvoa yritykselle HR:n keinoin. Henkilönä rohkea ja luova eteenpäinviejä, joka ei pelkää tarttua toimeen. Annika on toiminut menestyksekkäästi myös esimiehenä, prosessien kehittäjänä sekä liiketoiminnan vetäjänä etupäässä IT alalla yli 15 vuoden ajan, josta hänellä löytyy myös laajat verkostot. Annika palvelee asiakkaita molemmilla kotimaisilla kielillä.

Peppi Härme

Senior Advisor & hallituksen puheenjohtaja

peppi.harme@careerjoy.fi

Kokenut valmentaja ja fasilitaattori erilaisissa esimies-, tiimi-  ja työyhteisövalmennuksissa. Aktiivinen toimija erilaisissa henkilöstötilanteissa rekrytoinnista työsuhteen päättämiseen tai päättymiseen asti. Kannustava kumppani esimiesten tukena ja sparraajana. Peppi toimii jalat maassa ratkaisukeskeisesti varmistaen sekä toimeenpanon että loppuunsaattamisen unohtamatta seurantaa ja vaikuttavuutta. Hän uskoo että positiivinen ote yhdistettynä systemaattiseen ja strategiseen toimintaan johtaa parhaimpaan lopputulokseen.

Ota meihin yhteyttä!

Careerjoy HR Services Oy

Y-tunnus 2804412-8