HR-palvelut

Meiltä saat helposti “bisnestä puhuvan” HR-ammattilaisen avuksi, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi, kasvun varmistamiseen.

HR haltuun palvelu 

Oletko varma, että yrityksesi vastuuhenkilöt tuntevat kaiken tarvittavan henkilöstöön liittyvästä lainsäädännöstä ja parhaista käytännöistä?

lue lisää

Interim HR-palvelut

Onko yritykselläsi akuutti tarve HR-ammattilaiselle joko osa-aikaiseen, määräaikaiseen, projektiluontoiseen tai vakituiseen rooliin? 

lue lisää

Joustava HR-päällikköpalvelu

Tiedätkö, että HR-palveluiden ei tarvitse olla sitovia vuosiostosopimuksia? Meidän Joustava HR-päällikköpalvelumme antaa sinulle vapauden valita juuri ne palvelut, joita yrityksesi tarvitsee – ei enempää eikä vähempää.

lue lisää

Haluatko vapauttaa aikaasi ja varmistaa, että henkilöstöhallintonne toimii turvallisesti, nopeasti ja arvostavasti? Meidän HR-palvelumme tarjoavat juuri tähän joustavan ratkaisun.

Kattavat palvelumme sisältävät henkilöstön johtamisen, esihenkilöiden tuen sekä erilaisten kehityshankkeiden toteuttamisen. Sitoudumme olemaan enemmän kuin vain palveluntarjoaja, sillä asiantuntijamme toimivat tiiviisti osana työyhteisöäsi, noudattaen samalla yrityksesi käytäntöjä.

Filosofiaamme “Olemme teillä töissä” on lupaus siitä, että olemme sitoutuneita tekemään yrityksesi henkilöstö­hallinnosta huoletonta, vuoro­vaikutteista sekä menestyksellistä.