Meistä

Careerjoy on suomalainen yritys, jonka omistavat kokeneet henkilöstöjohtamisen ammattilaiset. Työllistämme yrittäjinä toimivia asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet henkilöstöjohtamiseen ja valmennukseen. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen Careerjoyn ammattilainen on sekä meidän että asiakkaidemme näkökulmasta arvostettu: he ovat innokkaita uudistumaan, intohimoisesti sitoutuneita asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä välittävät aidosti ihmisistä ja saavutetuista tuloksista.

Careerjoyn perustamisen ydinajatus on yhä työnilon, pitkien urien ja työssä onnistumisten mahdollistaminen. Tavoitteenamme on luoda parempaa työelämää, jossa jokainen voi hyödyntää omia vahvuuksiaan ja olla parhaimmillaan omalla työurallaan. Olemme rakentaneet Careerjoysta parhaan mahdollisen työpaikan myös itsellemme ja yrittäjäkumppaneillemme, joita kutsumme hovihankkijoiksemme.

Tapamme toimia

Haluamme edistää suomalaista työelämää hyvällä henkilöstöjohtamisella sekä valmentaen että toimien liiketoimintaa ymmärtävänä HR-kumppanina. Mahdollistamme sen, että yrittäjä ja yrityksen avainhenkilöt saavat keskittyä ydinosaamiseensa meidän toimiessa heidän HR osaajinaan ja sparraajinaan.

Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitamme tarpeen osaajalle ja yritys maksaa vain ns. tehotunneista, oli sitoutuminen yhteistyöhön kanssamme jatkuvaa, projekti tai käytettävissä tarvittaessa.

CareerJoyn ammattilaiset

Careerjoyn tiimi muodostuu asiakkaalle valitusta asiakasvastaavasta sekä ammattilaisesta tai tiimistä, johon kuuluu kokeneita valmentajia tai HR-osaajia. Yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi painotamme sopivan HR-kumppanin vallinnassa myös hänen sopivuuttansa asiakkaan yrityskulttuuriin ja ihmisiin. Heillä on erityisosaamista tietyillä HR:n osa-alueilla tai laajaa kokemusta vastata koko HR-toiminnosta.  

Valmentajaverkostomme koostuu kokeneista ja taitavista valmentajista, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta. Kaikkia Careerjoyn ammattilaisia yhdistää sitoutuminen jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Jokaisella kumppanillamme, eli hovihankkijallamme, on Careerjoyn tarjoama mentori ja työpari.

Kristiina Pihlaja

toimitusjohtaja, HR-ammattilainen, osakas

Jonna Pekkala

asiakkuusjohtaja, valmentaja, osakas

Heidi-Maria (Hema) Kokkonen

HR-ammattilainen, valmentaja ja Certified Business Coach ®, osakas

Haluatko vapauttaa aikaasi ja varmistaa, että henkilöstöhallintonne toimii turvallisesti, nopeasti ja arvostavasti? Meidän HR-palvelumme tarjoavat juuri tähän joustavan ratkaisun.

Kattavat palvelumme sisältävät henkilöstön johtamisen, esihenkilöiden tuen sekä erilaisten kehityshankkeiden toteuttamisen. Sitoudumme olemaan enemmän kuin vain palveluntarjoaja, sillä asiantuntijamme toimivat tiiviisti osana työyhteisöäsi, noudattaen samalla yrityksesi käytäntöjä.

Filosofiaamme “Olemme teillä töissä” on lupaus siitä, että olemme sitoutuneita tekemään yrityksesi henkilöstö­hallinnosta huoletonta, vuoro­vaikutteista sekä menestyksellistä.