Meistä

Careerjoy on suomalainen yritys, jonka omistavat kokeneet henkilöstöjohtamisen ammattilaiset. Työllistämme yrittäjinä toimivia asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet henkilöstöjohtamiseen ja valmennukseen. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen Careerjoyn ammattilainen on asiakkaidemme näkökulmasta arvostettu: he ovat innokkaita uudistumaan, intohimoisesti sitoutuneita asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä välittävät aidosti ihmisistä ja saavutetuista tuloksista.

Careerjoyn perustamisen ydinajatus on yhä työnilo, pitkien urien ja työssä onnistumisten mahdollistaminen. Tavoitteenamme on luoda parempaa työelämää, jossa jokainen voi hyödyntää omia vahvuuksiaan ja olla parhaimmillaan omalla työurallaan. Olemme rakentaneet Careerjoysta parhaan mahdollisen työpaikan myös itsellemme ja yrittäjäkumppaneillemme, joita kutsumme hovihankkijoiksemme.

Tapamme toimia

Haluamme edistää suomalaista työelämää hyvällä henkilöstöjohtamisella sekä valmentaen että toimien liiketoimintaa ymmärtävänä HR-kumppanina. Mahdollistamme sen, että yrittäjä ja yrityksen avainhenkilöt saavat keskittyä ydinosaamiseensa meidän toimiessa heidän HR osaajinaan ja sparraajinaan.

Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitamme tarpeen osaajalle ja yritys maksaa vain ns. tehotunneista, oli sitoutuminen yhteistyöhön kanssamme jatkuvaa, projekti tai käytettävissä tarvittaessa.

Careerjoyn ammattilaiset

Careerjoyn asiakaskohtainen tiimi muodostuu asiakkaalle valitusta asiakasvastaavasta sekä yhden tai useamman ammattilaisen tiimistä, johon kuuluu kokeneita valmentajia tai HR-osaajia. Yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi painotamme sopivien ammattilaisten vallinnassa myös heidän sopivuuttansa asiakkaan yrityskulttuuriin ja ihmisiin. HR-kumppaneillamme on laajaa kokemusta vastata koko HR-toiminnosta tai erityisosaamista tietyillä HR:n osa-alueilla.

Osaajia löytyy sekä strategisiin että operatiivisiin rooleihin. Careerjoyn ammattilaisilla on laaja  liiketoimintakokemus ja sekä näyttöjä onnistuneiden muutosten ja projektien läpiviennistä.

Valmentajaverkostomme koostuu kokeneista ja taitavista valmentajista, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta. Kaikkia Careerjoyn ammattilaisia yhdistää sitoutuminen jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Jokaisella kumppanillamme, eli hovihankkijallamme, on Careerjoyn tarjoama mentori ja työpari.

Kristiina Pihlaja

toimitusjohtaja, HR-ammattilainen, valmentaja

Jonna Pekkala

asiakkuusjohtaja, valmentaja

Heidi-Maria (Hema) Kokkonen

HR-ammattilainen, valmentaja

Arja Marttinen

Arja Marttinen

HR-projektipäällikkö

Haluatko vapauttaa aikaasi ja varmistaa, että henkilöstöhallintonne toimii turvallisesti, nopeasti ja arvostavasti? Meidän HR-palvelumme tarjoavat juuri tähän joustavan ratkaisun.

Kattavat palvelumme sisältävät henkilöstön johtamisen, esihenkilöiden tuen sekä erilaisten kehityshankkeiden toteuttamisen. Sitoudumme olemaan enemmän kuin vain palveluntarjoaja, sillä asiantuntijamme toimivat tiiviisti osana työyhteisöäsi, noudattaen samalla yrityksesi käytäntöjä.

Filosofiaamme “Olemme teillä töissä” on lupaus siitä, että olemme sitoutuneita tekemään yrityksesi henkilöstö­hallinnosta huoletonta, vuoro­vaikutteista sekä menestyksellistä.