Careerjoyn ammattilaiset

Careerjoyn tiimi muodostuu asiakkaalle valitusta asiakasvastaavasta sekä ammattilaisesta tai tiimistä, johon kuuluu kokeneita valmentajia tai HR-osaajia. Yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi painotamme sopivan HR-kumppanin vallinnassa myös hänen sopivuuttansa asiakkaan yrityskulttuuriin ja ihmisiin. Heillä on erityisosaamista tietyillä HR:n osa-alueilla tai laajaa kokemusta vastata koko HR-toiminnosta.   Valmentajaverkostomme koostuu kokeneista ja taitavista valmentajista, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta. Kaikkia Careerjoyn […]

Careerjoyn tiimi muodostuu asiakkaalle valitusta asiakasvastaavasta sekä ammattilaisesta tai tiimistä, johon kuuluu kokeneita valmentajia tai HR-osaajia. Yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi painotamme sopivan HR-kumppanin vallinnassa myös hänen sopivuuttansa asiakkaan yrityskulttuuriin ja ihmisiin. Heillä on erityisosaamista tietyillä HR:n osa-alueilla tai laajaa kokemusta vastata koko HR-toiminnosta.  

Valmentajaverkostomme koostuu kokeneista ja taitavista valmentajista, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta. Kaikkia Careerjoyn ammattilaisia yhdistää sitoutuminen jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Jokaisella kumppanillamme, eli hovihankkijallamme, on Careerjoyn tarjoama mentori ja työpari.