Rekrytointi

Rekrytointi on aina iso investointi yritykselle ja se on iso askel myös rekrytointiprosessiin mukaan lähtevälle. Sillä on todellakin väliä, tuleeko siitä hitti vai huti.

Oletko palkkaamassa yritykseenne työntekijöitä, etsimässä uusia uramahdollisuuksia HR-tehtävien tai valmennusten/coaching parista vai kiinnostunut asiakasyrityksemme kautta haettavasta työtehtävästä?

Haluatko vapauttaa aikaasi ja varmistaa, että henkilöstöhallintonne toimii turvallisesti, nopeasti ja arvostavasti? Meidän HR-palvelumme tarjoavat juuri tähän joustavan ratkaisun.

Kattavat palvelumme sisältävät henkilöstön johtamisen, esihenkilöiden tuen sekä erilaisten kehityshankkeiden toteuttamisen. Sitoudumme olemaan enemmän kuin vain palveluntarjoaja, sillä asiantuntijamme toimivat tiiviisti osana työyhteisöäsi, noudattaen samalla yrityksesi käytäntöjä.

Filosofiaamme “Olemme teillä töissä” on lupaus siitä, että olemme sitoutuneita tekemään yrityksesi henkilöstö­hallinnosta huoletonta, vuoro­vaikutteista sekä menestyksellistä.