Rekrytointi

 

Olemme erikoistuneet HR(D)-ammattilaisten rekrytointiin.   Tuemme tarvittaessa asiakasyrityksiämme rekrytointiprosesseissa. Voimme suunnitella yhdessä koko rekrytointiprosessin, jotta yritys löytää tarvitsemansa ammattilaiset.

Voit ostaa joustavasti rekrytointiprosessiin liittyviä palveluita joko tunti- tai kiinteällä hinnalla. HR(D)-rekrytointiin saat kuuden kuukauden takuun ja toimimme myös valitun  henkilön sparrauskaverina.

Lisäarvopalveluna kandidaattien testaus. Voit valita Workplace Big Fiven arvion tai yhteistyötyökumppanimme  paketin, johon voi valita persoonallisuus-,  kyky-, case- ja/tai simulaatiotehtäviä rekrytointipäätöksen tueksi.

WorkPlace Big Fiven käyttäminen luo hakuprosessissa hyvää työnantajamielikuvaa ja tarjoaa hyödyllistä tietoa kaikille kandidaateille – myös heille, jotka eivät tule valituiksi. 

 

careerjoy_HR_services_2

Asiakkaan kokemus rekrytointipalvelusta

“Yrityksen kasvaessa tuli tarve palkata osaava ja energinen henkilöstöjohtaja. Careerjoyn rekrytoijan ammattitaito ja oma tausta vaativissa henkilöstöjohtamisen rooleissa vakuutti minut. Koko prosessi toimi mutkattomasti toimenkuvan määrittelystä ja ilmoitustekstien tekoon, sopivien kandidaattien esikarsintaan ja haastatteluun, valittujen kandien esittelyyn, tapaamisaikojen sopimiseen sekä referenssien tarkistukseen. Careerjoyn yhteistyökumppanin tarjoama henkilöarviointi toi myös lisäarvoa yrityksen sopivimman henkilön valitsemiseksi.”

Jussi Palola
CEO
Virta Oy