Rekrytointi

 

Olemme erikoistuneet erityisesti hr- ja taloushallinnon ammattilaisten rekrytointiin. Ota meidät avuksesi kun tarvitset HR-ammattilaista rekrytoinnin tueksi.  Vastaamme myös asiakasyritystemme rekrytointitarpeisiin ja suunnittelemme yhdessä toimivimmat kanavat ja rekrytointitavat, jotta yritys löytää tarvitsemansa ammattilaiset.

Voit ostaa joustavasti palveluita tunti- tai kiinteällä hinnalla. Rekrytointipalveluun kuuluu kuuden kuukauden takuu ja toimimme myös valitun henkilön sparrauskaverina.

Lisäarvopalveluna kandidaattien testaus. Yhteistyökumppanimme S&S Consulting tarjoaa paketteja, jotka sisältävät  persoonallisuus-,  kyky-, case- ja/tai simulaatiotehtäviä rekrytointipäätöksen tueksi.

careerjoy_HR_services_2

Asiakkaan kokemus rekrytointipalvelusta

“Yrityksen kasvaessa tuli tarve palkata osaava ja energinen henkilöstöjohtaja. Careerjoyn rekrytoijan ammattitaito ja oma tausta vaativissa henkilöstöjohtamisen rooleissa vakuutti minut. Koko prosessi toimi mutkattomasti toimenkuvan määrittelystä ja ilmoitustekstien tekoon, sopivien kandidaattien esikarsintaan ja haastatteluun, valittujen kandien esittelyyn, tapaamisaikojen sopimiseen sekä referenssien tarkistukseen. Careerjoyn yhteistyökumppanin tarjoama henkilöarviointi toi myös lisäarvoa yrityksen sopivimman henkilön valitsemiseksi.”

Jussi Palola
CEO
Virta Oy