Careerjoyn arvoihin kuuluu olennaisena osana hyvän tekeminen omassa yhteisössä. Vuosina 2017-2018 teimme yhteisprojektin yhdessä Howtomon kanssa ja fasilitoimme vertaismentoroinnin. Vuoden 2019-2020 valikoitui teemaksi HR Round Table- vertaisryhmän vetovastuu.

HR-ammattilainen, joka vastaa yksin yrityksen hr:stä rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen on saa todella haastaa itsensä ja pääsee tekemään monipuolisesti hr-hommia. Suureen firmaan verrattuna sen haaste on se, että yksin sinun pitää hallita koko työsuhteen elinkaari ja välttämättä ei ole ketään, jonka kanssa voisi asiasta sparrata. Itsekin olen miettinyt samaa asiaa, kun teen töitä useammassa firmassa osa-aikaisena henkilöstöpäällikkönä.

On tärkeätä päästä sparraamaan luottamuksellisessa ilmapiirissä samassa tilanteessa olevien henkilöiden kanssa, oppia muilta ja jakaa omaa osaamistaan. Sen takia päätimme Careerjoyssa perustaa pro bonona HR Round Tablen. Se  on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät yrityksessä ainoana hr-asioista vastaavana henkilönä pk-seudulla. HR Round Tablen tavoite on kannustaa, jakaa parhaita käytäntöjä sekä tutustua muihin hr-ammattilaisiin. 

Työskentelytapa tulee olemaan keskusteleva, coachaava, sekä luottamuksellinen. Hyödynnämme sekä coachauksen sekä vertaismentorinnin keinoja huumoria unohtamatta erilaisten hr-teemojen käsittelyssä. 

​Kokoonnumme yhteensä yhdeksän kertaa ja tarkoitus on, että kyseisen illan emäntä/isäntä saa päättää aiheen sekä tarjoaa tilat kokoontumiselle.  Muuten osallistuminen on maksuton.

Vuonna 2019 kokoonnumme neljä kertaa torstaisin 12.9; 10.10; 7.11 ja 12.12 sekä vuoden 2020 puolella torstaisin 9.1; 13.2; 12.3; 9.4 ja 14.5. 

Mukaan mahtuu yhteensä yhdeksän henkilöä ja tilaisuuden koordinoinnista/fasilitoinnista vastaa Careerjoyn Kristiina Pihlaja.

Mikäli haluat mukaan ja täytät ”kriteerit” sekä sinulla on mahdollisuus osallistua vähintään seitsemään tapaamiseen, niin kerrothan vielä tarkemmin, miksi haluat mukaan ja mistä aihealueista koskien hr:ää haluaisit erityisesti keskustella. 

Lisätietoja voi kysyä meilitse: kristiina.pihlaja@careerjoy.fi tai puhelimitse Kristiinalta ​ke 14.8 kello 16:00-17:00 tai to 22.8 kello 16:00-17:00 välisenä aikana numerosta 040-747 3707.​

Haku HR Round Tableen tapahtuu www.careerjoy.fi/työpaikat kautta.

Viimeinen hakupäivä on sunnuntaina 25.8 ja kokoonnumme ensimmäisen kerran 12.9.2019.​

Anna hyvän kiertää terveisin

Kristiina