Careerjoyn arvoihin kuuluu olennaisena osana hyvän tekeminen omassa yhteisössä. Vuosina 2017-2018 teimme yhteistyöprojektin Howtomon kanssa ja fasilitoimme vertaismentoroinnin. Vuonna 2019-2020 fasilitoin ensimmäisen HR Round Tablen  ja se sai jatkoa vuonna 2020-2021 kahdella ryhmällä, joista toinen oli täysin virtuaalinen ja sen fasilitoi Heidi-Maria eli Hema. Alun perin toinen ryhmä oli tarkoitettu kasvokkain tapahtuvaksi. Korona-tilanteen takia se kuitenkin pidettiin lähes kokonaan etänä.

Minulla on ilo kertoa, että neljäs pro bono HR Round Table alkaa syyskuussa 2021. Mukaan mahtuu kuusi yksin hr-asioita yrityksessä tekevää ammattilaista. Tällä kertaa toteutus on virtuaalinen, jotta siihen on mahdollisuus hakea ympäri Suomea.

On tärkeätä  päästä sparraamaan luottamuksellisessa ilmapiirissä samassa tilanteessa olevien henkilöiden kanssa, oppia muilta ja jakaa omaa osaamistaan. Sen takia päätimme Careerjoyssa perustaa pro bonona HR Round Tablen. Se  on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät yrityksessä ainoana hr-asioista vastaavana henkilönä. HR Round Tablen tavoite on kannustaa, jakaa parhaita käytäntöjä sekä tutustua muihin hr-ammattilaisiin. 

Jos olet kiinnostunut aiheesta ja haluaisit ehkä osallistua, niin katso tarkemmat tiedot www.careerjoy.fi / työpaikat

Kysyimme palautetta HR Round Tablesta:

”Sparrausryhmä oli aivan huippujuttu – oli mahtavaa päästä pohdiskelemaan polttavia aiheita ja puimaan omia ongelmia upeiden HR-ammattilaisten kesken!”

Olen kiitollinen siitä, että HR round table järjestettiin ja erityishuomio siitä, että se oli maksuton. Se ei ole itsestään selvyys.”

Lisätietoa voit kysyä Kristiina Pihlajalta, joka myös fasilitoi HR Round Tablen kristiina.pihlaja@careerjoy.fi tai 040-747 3707.